Is dit herkenbaar?

  • Ik herken een patroon in mijn gedrag, waarom loop ik toch telkens vast?
  • Ik zou graag meer balans willen op werk, of juist op privé gebied, hoe zorg ik daarvoor?
  • Hoe kan ik mijzelf beter in acht nemen, en gaan staan voor wat voor mij belangrijk is?
  • Ik zou graag bewuster willen worden van wat er allemaal in mij omgaat, hoe pak ik dat aan?

Kies voor persoonlijke begeleiding!

Zijn dit vragen die je herkent? Misschien past een begeleidingstraject bij Anthus dan heel goed bij jou. Laten we eens kennismaken! Dit begeleidingstraject is voor iedereen die vanuit eigen positieve kracht aan de slag willen met het bereiken van hun wensen of doelen. Het uitgangspunt is dat je weer op je eigen pad in je leven komt.

Inleiding

Begeleiding begint altijd met een vraag. Je loopt ergens tegenaan, of ervaart dat sommige dingen niet gaat zoals je wilt en wilt daar graag verandering in aanbrengen. Vanuit je vraag – wens – het door jouw gekozen doel gaan we aan de slag.
Je kunt tijdens dit traject echt beter inzicht krijgen in jezelf. Dat inzicht kun je vervolgens weer gebruiken. Door bewuster te voelen wat er in je lijf gebeurd, en door bewust aanwezig te zijn, zie je ook hoe het komt dat je vastloopt en kun je aan de slag met een plan om ervoor te zorgen dat je andere keuzes kunt maken.

Als vanuit je eigen veilige kracht andere keuzes kunt maken, komt ook het behalen van je doel steeds een stukje dichter binnen handbereik.

Inhoud

Op basis van je wens, of je doel gaan we met elkaar op onderzoek uit. We gaan aan de slag met:

  • Bewust aanwezig zijn en voelen wat er te voelen valt
  • Wat doet mijn zenuwstelsel?
  • Jezelf in acht nemen, eigen grenzen herkennen, en daarop keuzes maken
  • Je eigen kracht en tegenkracht ontdekken
  • Inzien wat je allemaal al hebt, en dat inzetten om verder te groeien
  • Stappen zetten en een plan maken voor als het even niet lukt

In de begeleiding en coaching spelen de polyvagaaltheorie en de IVT methode een grote rol. Ze vormen een krachtige basis voor veiligheid, groei, en goed voor jezelf leren zorgen.

Begeleiding kan behalve gesprekken ook bestaan uit systemische oefeningen, mindfulness & meditatie en simpele tekenopdrachten.

Goed om te weten

Startdatum: in overleg
Locatie: in overleg
Duur: Ong 7 gesprekken van 75 min
Kosten: 399,-
 


Ervaring met begeleiding

Guido heeft mij op een heldere wijze weer in contact weten te brengen met kennis die ik al bezat, maar waar ik niet bij kon door allerlei ruis op de lijn van het leven. Hierbij heb ik kennis mogen maken met de polyvagaaltheorie. Aan de hand van deze theorie is het gelukt om tot de kern te komen en praktische tools aan te leren waarop ik terug kan vallen in de toekomst. Guido is hierbij een fijne, professionele gids geweest die ik alleen maar kan aanraden.

Esther