Het aanbod

Met Anthus Begeleiding bied ik diverse diensten aan waarmee ik jou kan ondersteunen in je zakelijke of persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om persoonlijke begeleiding, intervisie of workshops; ik help je graag bij het bereiken van je doelen.

Safe and Sound Protocol

Het Safe en Sound Protocol en de polyvagaaltheorie helpen je om je eigen zenuwstelsel beter te leren kennen maar ook om er op een positieve manier invloed op uit te oefenen. Door middel van gefilterde muziek train je je autonome zenuwstelsel. Het protocol is geschikt voor volwassenen én kinderen.

Meer informatie

Voor organisaties

Begeleiding van bijvoorbeeld intervisie trajecten, of structurele team vergaderingen waarbij een blik van buitenaf helpend kan zijn. Van elkaar, en met elkaar leren van wat er zich aandient. Boven tafel krijgen wat er gezegd moet worden, zodat er ruimte ontstaat voor groei.

Meer informatie

1 op 1 begeleiding

Je wilt iets veranderen. Anders aanpakken. We gaan samen aan de slag met je wens, hoe je die kan bereiken door vanuit veiligheid je eigen kracht in te zetten. Je leert bewuster aanwezig te zijn. Ook aan de slag met wat je tegenhoudt! Met de IVT methode leer je hoe je stappen kunt zetten in nieuwe richting.

Meer informatie

Workshop I: Polyvagaaltheorie en Neurographic art

In deze workshop worden theorie en praktijk gecombineerd: ik leg je de basisprincipes van de polyvagaaltheorie en hoe je deze kunt inzetten in je leven uit. Daarna gaan we aan de slag met de integratie van die principes middels het maken van een neurografische tekening.

Meer informatie

In ons aanbod iets gevonden?

Start je groei vandaag nog? Heb jij het gevoel dat je vastloopt of wil jij graag meer uit jezelf halen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij staan klaar om jou te helpen bij je volgende stap in persoonlijke ontwikkeling.