Inhoud

Het doel van de workshop is om je kennis te laten maken met de polyvagaaltheorie en door er daarna mee aan de slag te gaan, ook te laten ervaren!

De kracht van de polyvagaaltheorie

We beginnen de ochtend met een korte basis kennismaking de polyvagaaltheorie. Voldoende uitleg en theorie om je stof tot nadenken én voelen te geven. De polyvagaaltheorie leert ons hoe hoe belangrijk het is om je veilig te voelen. Ons autonome zenuwstelsel reageert op stressvolle situaties, gevaarlijke situaties en heeft veilige sociale verbindingen nodig om tot ontspanning en groei te kunnen komen. Een beter begrip hiervan kan je helpen om bewust op een andere manier met bijvoorbeeld stressvolle situaties om te gaan.

Neurografic Art

Daarna gaan we aan de slag om met de net besproken theorie zelf een neurografisch kunstwerk te maken. Deze vorm van meditatieve kunst is bij uitstek geschikt om te doorvoelen en te integreren wat er net besproken is. Voor mensen die geen ervaring hebben met schilderen of tekenen: dat is helemaal niet erg! Oordelen van dat het goed moet zijn, of mooi moet worden mag je bij binnenkomst ophangen aan de kapstok. Ik geef je een duidelijke uitleg en neem je stap voor stap mee om tot een mooi beeld te komen dat echt van jou is en waar echt jouw energie in verwerkt zit.

Praktische informatie

Duur: 1 dagdeel
Kosten: €59,-
Locatie: Wordt gehouden op diverse plekken, hou de aankondiging in de gaten.

Meedoen?

Wil jij meer weten over de workshop Polyvagaaltheorie en Neurographic Art? Je kunt je via het formulier hieronder aangeven dat je interesse hebt! Ik hou je op de hoogte als ik de volgende workshop gepland heb.

    Heb je een event waar je denkt dat deze workshop goed bij zou passen? Ik kom graag met je in contact! In overleg is er veel mogelijk.

    Afbeelding van neurografische kunst gebaseerd op de polyvagaaltheorie